XEV YOYO, Electric, Autonomie 153 km, 10kWh, 80km/h

153 Km      10,4 Kwh      20 CP
Preț standard: 21 900 EUR  
Preț prin Programul Rabla* 2024**: 15 389 EUR
prețul include TVA (19%)

YOYO este 100% electric avand o autonomie de până la 153 km și poate atinge o viteză de 85 km/h. Designul italian inconfundabil, combinat cu tehnologia inovatoare oferă libertate maximă de mișcare în zonele din interiorul orașului.

Vehiculul este omologat și testat conform standardelor europene de siguranță. Un cadru de oțel de înaltă rezistență înconjoară celula soferului și pasagerului pentru a asigura protecție maximă. Airbag-ul și ABS sunt incluse standard.

  • Share:

GESTIONEZĂ MAȘINA DE LA DISTANTĂ CU APP

Pornește mașina de la distanță, reglează temperatura sau află în ce stadiu este încărcarea, toate acestea de la distantă prin aplicația YOYO. *(în curând)

FĂRĂ STRES DE ÎNCĂRCARE

Pe lângă autonomia maximă de 150 km, YOYO vă oferă o oportunitate unică in Europa. Sistemul de înlocuire a bateriei  BSS ( BATTERY SWAPPING SYSTEM ) debutează cu YOYO. Odată ce acumulatorul modular de 10,3 kWh este epuizat, acesta poate fi îndepărtat și înlocuit cu unul complet încărcat:  simplu, rapid și complet în siguranță. Nu vă mai faceți griji cu privire la încărcare!

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

YOYO este proiectată conform standardelor europene de siguranță. Structura sa foloseste oțel de înaltă rezistență pentru a asigura o protecție maximă.

ECRAN TACTIL DE 10,4”

Sistem media Apple Carplay și Bluetooth.

YOYO DE LA 16 ANI

Se poate conduce de la 16 ani.

RECOMANDARE SCOLI DE SOFERI AUTO

Corespunde și categoriei L7e- CP.

KEYLESS ENTRY

YOYO acordă o mare atenție designului sentimental. YOYO pe lângă călătorii usoare și ecologice va oferi și o prezență unică.

LUMINI DE ZI CU LED

si

stopuri LED

Autonomia precizata reprezinta o valoare maxima- estimata si este despre un consum optim in conditiile impuse de normele WLTP, aceasta putand diferi substantial de cea prezentata in functie de: stilul de condus, utilizarea unor functii ale autovehiculului (e.g. clima, incalzire in scaune, alti consumatori ), conditiile de drum ( profilul drumului suprafata de rulare ) sau temperatura exterioara.

 

Dotări:

 

► preîncălzirea bateriei
►incalzire si aer conditionat
►recuperarea energiei
►reglare scaun în 4 direcții
►airbag șofer
►mod de conducere eco și sport
►HAC / Hill Assistant Control
►management inteligent al bateriei
►închidere automată
►smart connectivity prin aplicație
►geamuri electrice
►buton de panica
►centuri de siguranta in 3 puncte
►aplicație pentru smarphone
►sistem de alarma antifurt
►sistem media Apple Carplay / Bluetooth
►oprire automată după 15 minute de inactivitate
►ecran tactil de 10,4 inchi
►întrerupător de oprire de urgență
►control vehicul de la distanță prin aplicație
►acoperiș panoramic din sticlă
►control din aplicatie pentru aer conditionat si incalzire
►lumini de zi cu LED
►avertizare baterie descărcată
►stopuri led
►2 porturi USB
►oglinzi exterioare reglabile electric
►hotspot WiFi
►parasolar șofer/pasager
►2 difuzoare
►compartimente de depozitare 
►cablu de incarcare pentru priza casnică
 
Specificatii tehnice:
motor electric 15 kW
transmisie Automat
lungime/latime/inaltime mm 2530/1500/1530
ampatament mm 1680
șenile faţă/spate mm 1320
ușile 3
scaune 2
greutate totala kg 856
portbagaj (litri) 180
viteza maxima Km/h 85
autonomie Km teoretic in functie de stilul de condus 153
consum de energie KW/h  7
Încărcare la conexiunea casei 240V (h) 3 - 5 ore
port de incarcare Type 2
baterie / LiFePO4 /kWh 10.4
tensiune de funcționare a bateriei / Volt 86
tractiune  spate
suspensie față independentă Macperson
suspensie spate neindependenta cu doua brate 
servodirecție  asistatat electric
roti din aluminiu sau tabla 155/60 R 15 sau 155/65/14

 

Autonomia precizata reprezinta o valoare maxima- estimata si este despre un consum optim in conditiile impuse de normele WLTP, aceasta putand diferi substantial de cea prezentata in functie de: stilul de condus, utilizarea unor functii ale autovehiculului (e.g. clima, incalzire in scaune, alti consumatori ), conditiile de drum ( profilul drumului suprafata de rulare ) sau temperatura exterioara.

 

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 derulat de AFM şi finanţat din Fondul pentru mediu are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei. Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin  Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehiculele XEV YOYO, SERES 3, SERES 5, DFSK EC35, DFSK EC31. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus 2024, prin casarea unui autovehicul uzat, acesta din urma fiind aplicabil sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2024, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2024 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati SUVCARS Romania ca producatori validati in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus fiind calculat in Euro (1 Euro = 5 Lei).

 

**Informatiile prezentate in aceasta sectiune (inclusiv cele prezentate in cadrul disclaimerului de mai sus) au in vedere ordinele de modificare si completare a Ghidurilor PSIPAN pentru RABLA CLASIC 2024 si RABLA PLUS 2024, emise de Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor si publicate la data de 16.02.2024 pe site-ul Ministerului mediului, apelor si padurilor, ordine care la acest moment se afla in faza de proiect si pot suferi modificari pana la publicarea acestora in Monitorul Oficial.

 

*NOTA

Informatiile oferite referitoare la preturi, dotari standard si optionale corespund momentului actual. Pot interveni orice modificari in prezenta oferta fara nici un fel de avertizare prealabila.

Produse similare

SERES 3 Confort, Electric, Autonomie 301 km WLTP, 54kWh, 163 CP

301 Km      54 Kwh      163 CP
31 834 EUR 36 934 EUR

SERES 3 Luxury, Electric, Autonomie 301 km WLTP, 54kwh, 163 CP

301 Km      54 Kwh      163 CP
34 849 EUR 39 949 EUR

DFSK Cargovan EC35, Electric, Autonomie 200-300 km, RWD, 80 CP

268 km      42 kWh      950 kg
30 208 EUR 35 308 EUR
BACK TO TOP