Finanțare

Servicii de finanțare SUV Cars

Opțiunile de finanțare SUV Cars pot fi personalizate atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice, astfel încât să poți face alegerea cea mai potrivită. Profită de toate avantajele mobilității electrice, chiar și cu o rată inițială de 258 euro/lună.

 

SUV Cars Financial Services

Capitalul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru orice companie, motiv pentru care tot mai multe persoane juridice folosesc leasingul financiar sau cel operațional pentru a achiziționa o mașină sau, eventual, o flotă.

Cu SUV Cars poți obține cu ușurință o mașină electrică cu finanțare personalizată.

Consultanții noștri de vânzări te ajută să completezi documentele necesare pentru finanțare, să înregistrezi mașina și să închei asigurarea obligatorie CASCO, rapid și fără proceduri complicate.

Un leasing financiar sau operațional este un program de finanțare adaptat nevoilor tale personale și nevoilor afacerii tale, a cărui aprobare devine ușoară cu ajutorul nostru.

În caz de urgență, plata în rate poate fi suspendată timp de 6 luni, în conformitate cu reglementările legale aplicabile.

 

Leasing financiar

SUV Cars oferă condiții flexibile, rate de dobândă competitive și prime de asigurare CASCO favorabile.

Leasingul financiar este cel mai avantajos produs de finanțare pentru achiziționarea unei mașini noi sau rulate, în special pentru persoanele juridice. Leasingul financiar este disponibil atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice.

Un contract de leasing financiar constă în perioada contractului, în avans, în valoare reziduală și în dobânzi. Ținând cont de aceste componente, noi pregătim programul și stabilim taxa lunară, la care adăugăm asigurarea obligatorie CASCO, precum și taxa de administrare a contractului de leasing.

La sfârșitul contractului de închiriere financiară mașina intră în proprietatea ta.

 

Leasing operativ

Finanțarea de leasing operațional, oferită prin intermediul partenerilor SUV Cars, se adaptează nevoilor personalizate ale companiilor.

În cazul acestui tip de leasing clientul plătește numai pentru utilizarea mașinii pe durata contractului.

Contractele de leasing operațional sunt 100% costuri amortizabile pentru persoanele juridice. Autoturismul contractat nu devine proprietatea locatarului și, prin urmare, nu este considerat o imobilizare corporală. După expirarea contractului mașina închiriată va fi returnată de către client, fără alte obligații.

O mașină închiriată pe baza unui contract de leasing operațional nu poate fi cumpărat la sfârșitul termenului contractului!

Valoarea ratei variază în funcție de perioada contractată, de avans (depozit) și de numărul estimat de kilometri parcurși.

Echipa SUV Cars se ocupă de pregătirea dosarului de finanțare, înregistrarea mașinii și asigurarea CASCO.

BACK TO TOP