Servicii

Servicii

SUV Cars oferă următoarele servicii persoanelor fizice și juridice:

 

Consultanță de cumpărare auto independentă de marcă

Luăm în serios nevoile tale!

SUV Cars te ajută să alegi mașina potrivită ție. Poți alege mașina adecvată dintr-o gamă largă de produse, selectând dintre patru mărci și peste 20 de modele. Consultanții noștri te vor ajuta să obții vehiculul potrivit cu informații actualizate.
Ne bazăm pe parteneriat și încredere!

Cu SUV Cars poți achiziționa mașini electrice sau pe combustie prin parteneri autorizați sau reprezentanți autorizați. Astfel, ai șansa de a cumpăra în siguranță orice mașină nouă sau rulată.

 

Mașini noi și second-hand cu opțiune de buy-back

Mașina ta va fi inclusă în prețul de achiziție

La SUV Cars, pe lângă o gamă largă de vehicule ecologice, beneficiezi și de servicii de consultanță și de oferte avantajoase. La noi poți cumpăra mașina ta electrică sau pe combustie, nouă sau rulată, printr-un program de buy-back.

 

Închirieri pe termen scurt și lung

Tu decizi, noi rezolvăm!

Fie că dorești să încerci o mașină electrică pentru o perioadă mai scurtă de timp sau să te bucuri de o experiență de conducere electrică printr-un contract de închiriere cu preț redus, SUV Cars oferă servicii de închiriere avantajoase, adaptate nevoilor tale.

 

Finanțare avantajoasă

Leasing financiar și operațional

Cu o finanțare personalizată, poți intra în posesia mașinii electrice a visurilor tale utilizând serviciile de leasing oferite de SUV Cars și partenerii săi, adaptate nevoilor și capacităților tale financiare.

 

Pachete de servicii pentru companii

Cost eficient, personalizabil și fiabil

Pentru ca societățile să funcționeze eficient și fără probleme, este necesară predictibilitatea și fiabilitatea. Rentabilitatea afacerii tale poate fi îmbunătățită prin ofertele complexe de servicii oferite de SUV Cars, care sunt adaptate nevoilor companiei tale. În cazul unui parteneriat pe termen lung, dacă închiriezi o mașină electrică sau o flotă, vom prelua povara costurilor administrative ale parcului auto de pe umerii tăi.

BACK TO TOP