Rabla 2023

Programul Rabla PLUS in 2023

Profită de beneficiile programului nerambursabil Rabla PLUS și cumpără prima ta mașină electrică sau plug-in hybrid. Acum, cu SUV Cars, poți cumpăra prima mașină electrică 100% cu până la 57.000 lei mai ieftin.

 

Tipuri de tichete Rabla PLUS


Pentru cei care achiziționează o mașină 100% electrică sau un vehicul plug-in hybrid există două tipuri de tichete ce pot fi solicitate prin intermediul programului Rabla Plus, în funcție de tipul mașinii achiziționate:

 • Eco-tichet de 26.000 de lei la cumpărarea unei mașini plug-in hybrid noi cu emisii de CO2 de până la 78 g / km în modul WLTP, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini.
 • Eco-tichet de 29.000 de lei la cumpărarea unei mașini plug-in hybrid noi cu emisii de CO2 de până la 78 g / km în modul WLTP, cu condiția obligatorie a casării două (2) mașini.
 • Eco-tichet de 51.000 lei la cumpărarea unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini.
 • Eco-tichet de 54.000 lei la cumpărarea unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării două (2) mașini.
   

 

În cadrul Rabla PLUS se mai poate acorda eco-bonusuri de vechime:

Eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”).

Valoare maximă finanțată la achiziția unei mașini 100% electrice și casarea a 2 (două) autoturisme vechi, suma totală maximă de care se poate beneficia este de:

 • Eco-tichet de 32.000 de lei la cumpărarea unei mașini plug-in hybrid noi cu emisii de CO2 de până la 78 g / km în modul WLTP, cu condiția obligatorie a casării două (2) mașini mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.
 • Eco-tichet de 57.000 de lei la cumpărarea unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării două (2) masini mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.
  Subvenția care poate fi solicitată nu poate depăși 50% din valoarea totală a mașinii.

 

Condiții de casare

 • Casarea trebuie făcută după începerea Programului Rabla, doar în rețeaua de centre Remat autorizate.
 • Pentru ca o mașină să fie eligibilă în Programul Rabla trebuie să aibă o vechime minimă de 6 ani (cu excepția vehiculelor aflate în proprietatea unei unități administrativ-teritoriale sau a unei instituții publice).
 • Vehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România de cel puțin 6 ani, cel târziu la 31.12.2016.
 • Mașina trebuie să conțină componentele esențiale funcționării: motor, caroserie, roți etc.
 • Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună!!!
 • Valabilitatea notei de inscriere este de de 90 zile de la data emiterii, cu excepția anului 2024, când valabilitatea acesteia nu poate depăşi data de 25 noiembrie, prevedere valabila pentru ambele programe. 

 

Rabla PLUS și persoanelor juridice

Sprijinul oferit de programul de stat poate fi solicitat atât de către persoanele fizice, cât și de către persoanele juridice. Fii conștient de mediu și cumpără-ți o mașină electrică cu 57.000 lei mai ieftină!

 

Creează-ți o afacere mai eficientă cu o mașină electrică!

Care sunt avantajele oferite de către o mașină de companie complet electrică:

 • costurile combustibilului sunt cu 65% mai mici față de o mașină convențională* (în timp ce costul mediu al combustibilului unei mașini pe benzină / diesel este de 67,6 lei / 100 km, cel al unei mașini electrice este de 24,1 lei / 100 km în cazul în care încarci mașina din propria rețea)
 • întreținerea vehiculului rezultă în costuri de service și reparații mult mai mici datorită tehnologiei electrice * (fără schimb de ulei, uzură mai mică a frânelor datorită frânării regenerative, lanțul de acționare și motorul electric sunt mult mai fiabile pe termen lung)
 • tehnologia de acționare electrică face uzura componentelor mai favorabilă decât ale mașinilor convenționale

 

Noi livrăm mașina electrică a visurilor tale

Cu programul Rabla Plus, vei putea achiziționa orice vehicul nou, 100% electric sau plug-in hybrid de la SUV Cars. Îți vom evalua nevoile personale, vom selecta împreună cea mai potrivită mașină electrică și garantăm livrarea și garanția mașinii prin intermediul partenerilor noștri oficiali de reprezentanță a mărcii alese de tine.

 

Alege mașina și vino cu documentele la noi

SUV Cars este un partener aprobat al producătorilor de automobile autorizați de către Managerul Fondului pentru Mediu, astfel te poți bucura de toate beneficiile programului Rabla Plus fără proceduri complicate și dureri de cap. Tot ce trebuie să faci este să selectezi din oferta SUV Cars mașina electrică a visurilor tale și să ne pui la dispoziție documentele necesare pentru a beneficia de acest program. Dacă te gândești să cumperi o mașină electrică sau ai decis să profiți de inovație și sprijin guvernamental, contactează-ți consultantul de vânzări SUV Cars pentru mai multe detalii sau oferte.

BACK TO TOP